Επικοινωνία
Αναζήτηση πιστοποιητικού
Χάρτης ιστοτόπου
 
ΑΡΧΙΚΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΡΧΕΙΑ ΝΕΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αναζήτηση :
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ > ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η NOVA Πιστοποιήσεις ΕΠΕ (NovaCERT) είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής Υπηρεσιών Ελέγχου και Πιστοποίησης. Αποτελεί την εξέλιξη ικανής ομάδας έμπειρων στελεχών που δραστηριοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα στον Έλεγχο και την Πιστοποίηση Προϊόντων και Συστημάτων Ποιότητας.

Η λειτουργία της NOVA ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ είναι να προσφέρει υπηρεσίες για τον Έλεγχο και την Πιστοποίηση Προϊόντων των πελατών της, είτε ως προς δημοσιευμένα πρότυπα, είτε ως προς εσωτερικές διαδικασίες ή ως προς απαιτήσεις των πελατών της. Μεγάλο μέρος των εργασιών της αφορά πιστοποίηση προϊόντων, τόσο στον προαιρετικό, όσο και στον υποχρεωτικό τομέα.

Επιπλέον η NOVA ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ παρέχει Υπηρεσίες Πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης, τόσο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015, όσο και στα πλαίσια εφαρμογής των Οδηγιών Νέας Προσέγγισης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Πιστοποίηση προϊόντων με τη Σήμανση CE.

Αποτελεί καθήκον της NOVA ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με εξασφαλισμένη αμεροληψία, ανεξαρτησία και εμπιστευτικότητα.

Η NOVA ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ιδρύθηκε το 2007. Το προσωπικό της NOVA ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ έχει μεγάλη εμπειρία στην Πιστοποίηση και τον Έλεγχο Προϊόντων και Συστημάτων Ποιότητας, αφού δραστηριοποιείται για περισσότερα από δέκα χρόνια στους παραπάνω τομείς, σε συνεργασία με άλλους Φορείς Ελέγχου και Πιστοποίησης.

Σήμερα διαθέτει ικανό δίκτυο γραφείων και συνεργατών για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Παράλληλα αποτελεί πολιτικής της η ανάπτυξη κατάλληλων συνεργασιών και η αντιπροσώπευση φορέων πιστοποίησης στην ευρύτερη περιοχή.

 
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Νομοθεσία
Συχνές Ερωτήσεις (FAQs)
Χρήσιμα Έγγραφα
Σχετικά Αρχεία
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Ανυψωτικά Μηχανήματα

Ανελκυστήρες

Συστήματα Διαχείρισης

Εκπαίδευση

Οργανισμός
Υπηρεσίες
Χρήσιμα
Στοιχεία επικοινωνίας
NOVA ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Μ.Ε.Π.Ε.
Προφήτη Ηλία 5, Κιλκίς Τ.Κ. 61100
Τηλ. 23410-76380
Fax. 23410-76381
e-mail: info@novacert.com

Τηλ. 231-231-6682 (NOVA)
Τηλ. 215-215-6682 (NOVA)
  Copyright NOVA ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Μ.Ε.Π.Ε. © 2014  
Ανάπτυξη: dbotsis